Velkommen

til Splitcaneinfo.dk

På denne side finder du oversigter over litteratur i bøger, tidsskrifter samt kataloger, overvejende på dansk, svensk og norsk om splitcanestænger – stang-byggerne, stængerne,  stangbygningen, det historiske, liste over stangbyggere og links m.m.

Oversigter over litteratur om splitcane i bøger og tidsskrifter og om kataloger m.m., på engelsk, tysk, fransk, italiensk m.m. kan du finde HER

Information on Splitcane Rods /Bamboo Rods in Books, Magazines and Catalogues in English, German, French, Italian a.o. you will find HERE

Jeg har i mange år samlet på oplysninger om alt vedrørende splitcane stænger i bøger, tidsskrifter og kataloger. Jeg håber, at der også er andre splitcane-entuiaster, som kan gøre brug af listerne til at finde oplysninger og blive inspireret til at dykke ned i emnet. God jagt.

Hvis listerne fortsat skal blive opdateret og udbygget, har jeg brug for din hjælp. Jeg vil sætte stor pris på at blive orienteret om materiale (fra bøger, tidsskrifter og kataloger, nyt og ældre), som ikke er på listerne, samt om bogomtaler og downloads m.m. som relaterer til emnet.

Tak til alle, der har bidraget med oplysninger og materiale.

Brug venligst “Kontakt” – knappen.

Denne hjemmeside er en ikke-kommerciel side. Jeg sælger ikke noget, jeg får ikke betaling fra nogen og jeg betaler ingen.

Enhver brug af oplysninger fra denne hjemmeside eller herfra linkede sider, sker på eget ansvar og for egen risiko.

Finder du materiale her på web-sitet, som du har ejerskab til og ønsker at håndhæve din copyright, bedes du kontakte mig via “Kontakt”, så vil jeg om nødvendigt fjerne materialet fra sitet.

Per Egholm Andersen (C)

Danmark.